Лула да Силва го победи Болсонаро и по третпат стана претседател на Бразил

По пребројани 98,8 отсто од гласовите, Да Силва освои 50,83 отсто, а Болсонаро 49,2 отсто. Изборните власти … Продолжи со читање Лула да Силва го победи Болсонаро и по третпат стана претседател на Бразил