Луксембург: Бугарија не попушта за С Македонија, ЕУ не сака одвојување од Албанија

Според дипломатски извори од ЕУ на кои се повикува МИА од Брисел, Бугарија одбила да попушти за … Продолжи со читање Луксембург: Бугарија не попушта за С Македонија, ЕУ не сака одвојување од Албанија