Лукашенко со нов мандат, опозицијата протестира, Путин сака поблиска интеграција со Белорусија

Рускиот претседател Владимир Путин денеска изјави дека сака соседна Белорусија да ги реактивира замрзнатите планови за поблиска … Продолжи со читање Лукашенко со нов мандат, опозицијата протестира, Путин сака поблиска интеграција со Белорусија