Лукашенко: Белорусија и Русија испраќаат заедничка армија на границата

„Сето тоа е според нашите документи. Ако нивото на закана го достигне сегашното ниво, почнуваме да ја … Продолжи со читање Лукашенко: Белорусија и Русија испраќаат заедничка армија на границата