Лукаревска за случајот на малверзации со ДДВ: Ова не е скандал на УЈП, туку незаконско работење на даночни обврзници

Прашана дали овој случај досега можеби требало да биде во истражна постапка со оглед на тоа дека … Продолжи со читање Лукаревска за случајот на малверзации со ДДВ: Ова не е скандал на УЈП, туку незаконско работење на даночни обврзници