Љубчо Георгиевски со 5 предлог-точки како да се подобрат односите помеѓу С Македонија и Бугарија

Без многу објаснувања да се усогласат 10-15 историски настани, да се направи нова специјална комисија само за … Продолжи со читање Љубчо Георгиевски со 5 предлог-точки како да се подобрат односите помеѓу С Македонија и Бугарија