Лорер: Тепаниот во Македонија не е бугарски државјанин туку еден од напаѓачите

Македонските власти, вели поранешниот министер за иновации на Бугарија, во случајот реагираа многу брзо и она што … Продолжи со читање Лорер: Тепаниот во Македонија не е бугарски државјанин туку еден од напаѓачите