Лорер: ГЕРБ без Бојко Борисов е добра основа за преговори за идното раководство на државата

Само кога ГЕРБ ќе покаже подготвеност да го смени своето раководство и да ја прифати неговата вина … Продолжи со читање Лорер: ГЕРБ без Бојко Борисов е добра основа за преговори за идното раководство на државата