Лондонски аеродром е затворен поради обилниот снег и мразот

„Станстед“ вчера вечерта изјави дека неговата единствена писта е затворена за да се овозможи чистење на снегот … Продолжи со читање Лондонски аеродром е затворен поради обилниот снег и мразот