Локалните власти во четири српски општи на северот на Косово и формално поднесоа оставки

Градоначалниците и советниците во четири општини на северот на Косово денеска и формално ги потврдија своите оставки. … Продолжи со читање Локалните власти во четири српски општи на северот на Косово и формално поднесоа оставки