Локални избори 2021: Се бираат градоначалници и советници во 80 општини и Град Скопје

Ова се први избори на кои граѓаните гласаат со отпечаток на прст, а втори по ред одржани … Продолжи со читање Локални избори 2021: Се бираат градоначалници и советници во 80 општини и Град Скопје