Лога за претседателката на кумановскиот суд: Судија што еднаш не положил психолошки и тест за интегритет не може повторно да полага

„Во мислењето на Институтот за социолошки и политичко-прави истражувања-Скопје е наведено дека Снежана Манев, кандидатка за претседател на … Продолжи со читање Лога за претседателката на кумановскиот суд: Судија што еднаш не положил психолошки и тест за интегритет не може повторно да полага