Лога: Состојбата во затворите е алармантна, ги замолувам сите политички партии да го поддржат предлог-законот за амнестија

Министерството за правда неколку пати испрати дописи до координаторите на политичките партии во Собранието на Република Северна … Продолжи со читање Лога: Состојбата во затворите е алармантна, ги замолувам сите политички партии да го поддржат предлог-законот за амнестија