Лога пред Уставен оспори прописи на институции што не го испочитувале рокот за објава во „Службен весник“

Министерот за правда Кренар Лога до Уставниот суд достави иницијативи за оценување на уставноста и законитоста на … Продолжи со читање Лога пред Уставен оспори прописи на институции што не го испочитувале рокот за објава во „Службен весник“