Лога го разреши судијата Лазар Нанев од Советот на ИКТ, побара отворање постапка за утврдување одговорност

Лога појасни дека по добивање и анализа на материјалите за седница на Судскиот совет констатирал дека во … Продолжи со читање Лога го разреши судијата Лазар Нанев од Советот на ИКТ, побара отворање постапка за утврдување одговорност