Лога го одби како неосновано барањето на здружението во Битола за користење на името на Иван Михајлов

Потегот на министерот за правда следува по добиеното негативно мислење од страна на Комисијата за употреба на … Продолжи со читање Лога го одби како неосновано барањето на здружението во Битола за користење на името на Иван Михајлов