Лога бара одговорност од Судскиот совет: Со месеци одолговлекува и не ја санкционира претседателката на Основниот суд Куманово

Судскиот совет со месеци одолговлекува и не презема мерки за санкционирање и одговорност на претседателката на основниот … Продолжи со читање Лога бара одговорност од Судскиот совет: Со месеци одолговлекува и не ја санкционира претседателката на Основниот суд Куманово