Лиз Трас им се придружи на светските лидери со најкраток стаж

Пуч, атентат, абдикација, самоубиство или болест – сите овие фактори придонеле за лидерства со најкраток стаж во … Продолжи со читање Лиз Трас им се придружи на светските лидери со најкраток стаж