Линде: Разочарана сум како и вие, преговорите со С Македонија требаше веќе да бидат почнати

Во однос на блокадата од Бугарија, Линде рече дека ЕУ презела обврски кон Северна Македонија и дека … Продолжи со читање Линде: Разочарана сум како и вие, преговорите со С Македонија требаше веќе да бидат почнати