Лиле Стефанова бара сите од „Плацови на Водно“ да завршат во затвор, а стекнатиот имот да биде конфискуван

Обвинителката тврди дека освен вербални докази (бомбите) поседува и цврсти материјални докази со кои без сомнение ќе … Продолжи со читање Лиле Стефанова бара сите од „Плацови на Водно“ да завршат во затвор, а стекнатиот имот да биде конфискуван