Лидерска средба во Грција: Договорена службена влада која ќе организира нови избори на 25 јуни

Претседателката на Грција Катерина Сакеларопулу најави дека мандатот за формирање влада ќе му го довери на претседателот … Продолжи со читање Лидерска средба во Грција: Договорена службена влада која ќе организира нови избори на 25 јуни