Лидерот на опозициските лабуристи му честиташе на Сунак, но навести и потреба од избори

„Честитки, Риши Сунак, што стана премиер и влезе во историјата како прв британски премиер со азиско потекло. … Продолжи со читање Лидерот на опозициските лабуристи му честиташе на Сунак, но навести и потреба од избори