Лидерите на Западен Балкан потпишаа договори: Ќе се патува со лична карта и ќе има поголема мобилност на студенти, истражувачи и професори

Шефовите на владите денеска на самитот на Берлинскиот процес потпишаа договори чија цел е регионална интеграција и … Продолжи со читање Лидерите на Западен Балкан потпишаа договори: Ќе се патува со лична карта и ќе има поголема мобилност на студенти, истражувачи и професори