Лидерите на Г-7 на самит во Јапонија, ќе се разговара за односите со Кина

За време на неговата посета на Јапонија, Бајден ќе покаже дека Вашингтон ја поддржува Украина и дека … Продолжи со читање Лидерите на Г-7 на самит во Јапонија, ќе се разговара за односите со Кина