Лидерите на ЕУ реагираат на апсењето на новинарот и активист Проташевич

Лидерите на Европската Унија ја осудија постапката на белоруските власти и актот на апсење на новинарот и … Продолжи со читање Лидерите на ЕУ реагираат на апсењето на новинарот и активист Проташевич