Левица поднесе корегирано предлог референдумско прашање, ако Џафери го отфрли ќе применат политички механизми за блокада

Инсистирам да се задржи првичната формулација на прашањето, но како евентуална втора факултативна алтернатива на новото прашање … Продолжи со читање Левица поднесе корегирано предлог референдумско прашање, ако Џафери го отфрли ќе применат политички механизми за блокада