Левица на слична линија со ВМРО-ДПМНЕ за денешната верификација на пратенички мандати

И за Апасиев е спорно тоа што верификацијата оди преку Верификациската комисија, наместо преку Комисијата за деловнички … Продолжи со читање Левица на слична линија со ВМРО-ДПМНЕ за денешната верификација на пратенички мандати