Левица бара отповикување на признавањето на Косово, Јужна Кореја и Израел и итно отчленување од НАТО

Политичката партија која освои два мандата на предвремените парламентарни избори во својата програма од сферата на надворешната … Продолжи со читање Левица бара отповикување на признавањето на Косово, Јужна Кореја и Израел и итно отчленување од НАТО