Лефков го праша Ковачевски дали фирми блиски до него земаат државни тендери, тој го упати на неговиот профил на „Линкед ин“

За фирмата од енергетскиот сектор каде бил еден од основачите, премиерот рече дека се повлекол уште пред … Продолжи со читање Лефков го праша Ковачевски дали фирми блиски до него земаат државни тендери, тој го упати на неговиот профил на „Линкед ин“