Лажните дојави за бомби се терористички акт, вели Спасовски

Истрагата, вели министерот е сосема при крај и се очекуваат потврди на одреди факти. Има и осомничени … Продолжи со читање Лажните дојави за бомби се терористички акт, вели Спасовски