Лажна и денешната дојава за бомба, се прават превентивни проверки и во други училишта

Од МВР информираат дека покрај проверката во училиштето каде денеска имаше дојава за поставена експлозивна направа, која … Продолжи со читање Лажна и денешната дојава за бомба, се прават превентивни проверки и во други училишта