Лавата од вулканот на островот Ла Палма стигна до океанот, постои опасност од експлозија

Вулканот на шпанскиот остров Ла Палма во Атлантскиот Океан еруптираше на 19 септември по седумдневна силна сеизмичка … Продолжи со читање Лавата од вулканот на островот Ла Палма стигна до океанот, постои опасност од експлозија