Лајен: Русија ги користи резервите со храна како средство за уцена

Решението лежи во силните меѓународни партнерства, рече Лајен, додавајќи дека Комисијата веќе склучила партнерство за стратешки суровини … Продолжи со читање Лајен: Русија ги користи резервите со храна како средство за уцена