Лајчак: Бараме опции за напредок во дијалогот помеѓу Приштина и Белград

Специјалниот известувач на ЕУ за дијалог меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, синоќа соопшти, по повод средбата … Продолжи со читање Лајчак: Бараме опции за напредок во дијалогот помеѓу Приштина и Белград