Лајчак: Ако не се формира ЗСО, нема да има ниту договор меѓу Србија и Косово

Специјалниот пратеник на Европската Унија (ЕУ) за дијалогот меѓу Белград и Приштина вели дека целта на предлогот … Продолжи со читање Лајчак: Ако не се формира ЗСО, нема да има ниту договор меѓу Србија и Косово