КЗБ: Со три дози ди-те-пер децата ќе може да одат во градинка, но ревакцината ќе мора да ја примат во следните шест месеци

Сега во Скопје, како што рече Петличковски, има над 170 деца и возрасни со голема кашлица и … Продолжи со читање КЗБ: Со три дози ди-те-пер децата ќе може да одат во градинка, но ревакцината ќе мора да ја примат во следните шест месеци