Курц во неволја: Владата е разнишана, опозицијата бара гласање недоверба

Зелените, кои заедно со Австриската народна партија (ОВП) ја формираат владата на Курц, посочија дека раководството на … Продолжи со читање Курц во неволја: Владата е разнишана, опозицијата бара гласање недоверба