Курти тврди дека Белград сака да го дестабилизира Косово, Србите го повикаа да не ги нарекува криминалци

Нема помоќни поединци или групи од државата. Ние не ги разликуваме криминалците по етничка припадност, туку врз … Продолжи со читање Курти тврди дека Белград сака да го дестабилизира Косово, Србите го повикаа да не ги нарекува криминалци