Курти со осуда за пукањето врз српските момчиња: Осомничениот несомнено ќе се соочи со судските власти

Косовскиот премиер изјави дека косовската полиција е максимално ангажирана во извршувањето на своите работни задачи за да … Продолжи со читање Курти со осуда за пукањето врз српските момчиња: Осомничениот несомнено ќе се соочи со судските власти