Курти: Одложување на спроведувањето на одлуките на владата под услов да се отстранат сите барикади

Косовскиот премиер Аlбин Курти денеска на Твитер напиша дека одлуката да се одложи до 1 септември одлуката … Продолжи со читање Курти: Одложување на спроведувањето на одлуките на владата под услов да се отстранат сите барикади