Курти од Тетово побара побрзо да започнат работите за правење регионален пат од Призрен до Тетово

Откако косовскиот премиер попладнево во Чаир присуствуваше на свечен настан по повод преименување на улицата „Втора македонска … Продолжи со читање Курти од Тетово побара побрзо да започнат работите за правење регионален пат од Призрен до Тетово