Курти очекува прашањето за регистарските таблички да се реши во следните два дена

Според косовскиот премиер, потребно е да се вложат максимални напори за прашањето за регистарските таблички да се … Продолжи со читање Курти очекува прашањето за регистарските таблички да се реши во следните два дена