Курти го прифатил предлогот за 48-часовно одложување на одлуката за табличките

Американскиот амбасадор во Приштина, Џефри Ховениер, јавно објави дека побарал од косовската Влада да се одложи казнувањето … Продолжи со читање Курти го прифатил предлогот за 48-часовно одложување на одлуката за табличките