Курти ги објави четирите предлози што му ги дал на Вучиќ на состанокот во Брисел

Косовскиот премиер вели дека српскиот претседател одбил три предлози, а дека не дал одговор само за предлогот … Продолжи со читање Курти ги објави четирите предлози што му ги дал на Вучиќ на состанокот во Брисел