Курти: ЕУ и САД се премногу попустливи кон Србија, треба да ѝ постават рок за да воведе санкции кон Русија

„Мекиот пристап на Западот е последица на големите надежи дека Србија што поскоро ќе се приклучи на … Продолжи со читање Курти: ЕУ и САД се премногу попустливи кон Србија, треба да ѝ постават рок за да воведе санкции кон Русија