Курти: Борел се откажа од предлогот на ЕУ за нормализација на односите меѓу Белград и Приштина

Воедно, косовскиот премиер Курти кажа оти за Косово е неприфатлив предлогот на ЕУ за суспендирање на одлуката … Продолжи со читање Курти: Борел се откажа од предлогот на ЕУ за нормализација на односите меѓу Белград и Приштина