Курти бара француско-германскиот предлог што побрзо да се најде на маса

Тој, по денешната седницата на косовската влада, истакна дека главната причина зошто отишол во Брисел во понеделникот … Продолжи со читање Курти бара француско-германскиот предлог што побрзо да се најде на маса