Кумата на Боки, Мери Дика, во „Рекет“: Парите му беа од проекти за заштита на ранливите категории

Мери Дика-Ѓорѓиеска е првиот сведок кој денеска зборува во судница во продолжението за случајот „Рекет“. Таа е … Продолжи со читање Кумата на Боки, Мери Дика, во „Рекет“: Парите му беа од проекти за заштита на ранливите категории