Кулеба нема да дојде во Скопје: Русија постојано го уништува ОБСЕ

„Делегацијата на Украина нема да учествува на средбата на ОБСЕ во Скопје на ниво на министерот за … Продолжи со читање Кулеба нема да дојде во Скопје: Русија постојано го уништува ОБСЕ