Ќучук за БНТ: Голема е разликата меѓу барањата на Бугарија и очекувањата на С Македонија

Бугарскиот евроратеник, кој деновиве беше во посета на нашата земја, вели дека Скопје е подготвено за разговор … Продолжи со читање Ќучук за БНТ: Голема е разликата меѓу барањата на Бугарија и очекувањата на С Македонија